B&W Type 4000 Outdoorkoffer voor GoPro

Amsterdam komt net tekort tegen Hapoel Jerusalem

© Michael RosaEclipseJet MyGuide speelde vandaag in de FIBA EuroChallange tegen Hapoel Jerusalem uit Israel. Wist de koploper in de Nederlandse competitie in Jerusalem nog verrassend te winnen, vanavond kwam het net te kort.

Hapoel nam al snel de leiding en pas in de tweede helft kwam Amsterdam op voorsprong. Met een stand van 73-72 voorsprong en Hapoel aan de bal in de slotfase van het vierde kwart krijgt Amsterdam een overtreding en maakt Hapoel 73-74. Met nog 9 seconde op de klok maakt Amsterdam nog een aanvals poging maar die wordt afgestopt en Hapoel werkt de bal snel naar de andere zijde van het veld als de zoemer gaat.

Amsterdam zal nu de 2 resterende EuroChallange wedstrijden moeten winnen wil het zicht houden op de volgende ronde.

Bekijk en bestel de foto's in de gallerij.