• Verwijderen mailto.css mislukt
  • Verwijderen offline.css mislukt
  • Verwijderen override.css mislukt

Amsterdam onderuit tegen Moskou

Orien Green - © Michael RosaVanavond speelde EclipseJet-MG thuis de eerste wedstrijd in de tweede ronde van de EuroChallange tegen BC Triumph.

De Rusische nummer 6 uit Moskou begon goed aan de wedstrijd en stond na minuten al 1-11 voor. EclipseJet wist zich terug te knokken naar 15-15 door drie-punters van Gipson, Harrison en Greene. Daarna versnelde de Russen weer en gaf die voorsprong niet meer uit handen.

Vooral onder de basket verloor de thuisploeg veel kansen. De Russen waren daarintegen erg sterk onder de basket en pakte veel offensieve rebounds.

Moskou was te sterk onder het bord
Arik Shivek

Aan het einde van het derde kwart was de achterstand van de thuisploeg inmiddels opgelopen naar 22 punten. Maar de ploeg van coach Arik Shivek wist nog een beetje terug te komen maar kon niet voorkomen dat ze met 68-85 zouden verliezen.

Bekijk en bestel de foto's in de gallerij.