Print this page

HYS te sterk voor Tilburg Trappers

Ook de Tilburg Trappers zijn er zaterdag 17 oktober niet in geslaagd om het team van HYS The Hague te verslaan. HYS blijft met deze winstpunten nog steeds ongeslagen. Zoals bijna elk team wist Tilburg het in de beginfase van de wedstrijd nog spannend te houden, maar HYS bewijst elke keer weer in de slotfase van de wedstrijd een ijzersterk team te zijn.

De openingstreffer viel al vrij snel in de eerste periode. Op aangeven van Alexander Selivanov wist Mike Lalonde de puck in het net te krijgen. Het tweetal Selivanov en Lalonde laten iedere keer weer zien elkaar erg makkelijk te kunnen vinden. Aan het einde van de tweede periode scoorde Selivanov op prachtige wijze. Nu was het Lalonde die de assist gaf, samen met Ignatjev.

In de tweede periode vielen geen goals, maar in de derde periode was het na ruim twee minuten wederom Selivanov die Mike Lalonde wist te vinden. Lalonde schreef de tweede treffer van de avond op zijn naam. Naast Selivanov was ook Josh Mizerek betrokken bij deze goal. Jan Bohac scoorde na zeven minuten de 4-1 en Tilburg kon op het doelpunt van Daryl Bat na, niet veel meer terugdoen. Het was in de slotfase van de wedstrijd Alexander Selivanov die de wedstrijd besliste. Daarmee kwam de eindstand in een goed gevuld Silverdome op 5-1.

Het team van coach Brian de Bruyn kan met vertrouwen gaan afreizen naar Roemenie voor de kwartfinale van de Continental Cup. De eerstvolgende thuiswedstrijd in de Uithof is op zaterdag 31 oktober. HYS speelt dan tegen de Geleen Eaters om 20.15 uur.

Bekijk en bestel de foto's in de gallerij.

The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of XiPHiAS Photography.
Template by Gavick Pro, alterations by XiPHiAS Photography.